0598 - 61 95 74

Diensten

Administratiekantoor Groningen

De financiële administratie is het kloppend hart van uw organisatie. Adviesbureau Jan van der Tuuk ondersteunt u bij het opzetten van een ‘kloppend’ systeem voor uw bedrijfsadministratie. We helpen u met de complete boekhouding. Dat gaat veel verder dan het invoeren van bonnetjes en het verwerken van facturen. We zijn pro-actief, weten wat er speelt en signaleren tijdig mogelijke financiële risico’s en afwijkingen. Dat zorgt voor rust. 

Visuele controle

U wilt dat uw administratie tot op de laatste eurocent klopt. Adviesbureau Jan van der Tuuk voert daarom altijd een visuele controle van uw fysieke administratie uit. Papier verkleint de kans op fouten. Natuurlijk leggen we uw administratie wel digitaal vast.

Maar onze dienstverlening gaat nog veel verder. We zorgen voor maandelijkse verslagleggingen en liquiditeitsbegrotingen, zodat u altijd een helder en compleet beeld heeft van de financiële stand van zaken. (En niet alleen op het moment van de jaarlijkse belastingaangifte.) En ja, we zorgen ook voor een solide jaarrapport. 

Wat kan Adviesbureau Jan van der Tuuk voor u doen?

  • Uw complete boekhouding tot en met de jaarrekening en loonadministratie
  • Adviseren over alle belangrijke boekhoudkundige, bedrijfseconomische, financiële en fiscaal-juridische onderwerpen
  • Aangifte inkomsten- en omzetbelasting doen, maar ook bijvoorbeeld de dividendbelasting verrekenen

Zo kunt u zich onbezorgd bezighouden met andere zaken en dragen we bovendien bij aan de winstgevendheid van uw bedrijf.