0598 - 61 95 74

Financiële Administratie

Meer dan cijfers

Als ondernemer beheert u alle gegevens van de inkomsten en uitgaven van uw bedrijf. Maar u wilt natuurlijk ook weten wat het uiteindelijke resultaat is. Met een goede financiële administratie kunt u beoordelen hoe de zaken ervoor staan en kunt u op tijd de juiste beslissingen nemen. 

Adviesbureau Jan van der Tuuk geeft u met een maandelijks rapport inzicht in uw financiën. Zo weet u van maand tot maand wat uw liquiditeit, omzet en uitgaven zijn. Met een aparte subadministratie heeft u een actueel overzicht van onbetaalde rekeningen en voorkomt u dat u rekeningen dubbel betaalt. 

Uw boekhouding, onze zorg

U kunt uw financiële gegevens maandelijks aanleveren voor een balans en verlies- en winstrekening. Zelf uw financiële administratie verwerken kan met het softwareprogramma Unit4 Accountancy en de applicatie Multivers. Vraag naar de mogelijkheden. 

Salarisadministratie

De wet- en regelgeving omtrent salarisadministratie verandert voortdurend. Adviesbureau Jan van der Tuuk is gespecialiseerd in loonadministratie en personeelsadvies. Wij verwerken de lonen en versturen de loonstroken omstreeks de 15e van de maand. Ook cao-voorwaarden, arbeidsovereenkomsten, beëindigingsovereenkomsten en andere contracten vallen onder onze expertise.

Jaarrekening en interpretatie

De balans, een resultatenrekening, een toelichting daarop en het overzicht van de kasstroom worden opgenomen in de jaarrekening – vaak een onderdeel van het jaarverslag van een onderneming. Adviesbureau Jan van der Tuuk stelt de jaarrekening op en legt uit hoe u die moet interpreteren: hoe heeft de financiële situatie van uw bedrijf zich ontwikkeld? Welke gevolgen heeft de fiscale winst voor de inkomstenbelasting of de vennootschapsbelasting? Voor bv’s deponeren wij de goedgekeurde jaarstukken bij de Kamer van Koophandel.

Belasting

Op basis van de financiële administratie verzorgen wij ook uw aangiften voor de Belastingdienst  (omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en dividendbelasting).

Op ons kunt u rekenen. Neem vrijblijvend contact  op met Adviesbureau Jan van der Tuuk.