0598 - 61 95 74

Hulp bij financieringsaanvragen

Hulp bij financieringsaanvragen

Om uw ondernemersplannen te verwezenlijken heeft u soms externe financiering of een kredietuitbreiding nodig. Om een financieringsaanvraag bij een bank of andere kredietverlener kansrijk te laten verlopen is een goede voorbereiding noodzakelijk. Zo is het belangrijk om alle relevante financiële bedrijfsgegevens in een keer goed aan te leveren.

Adviesbureau Jan van der Tuuk kan u daarbij helpen. We werken standaard met maandelijkse financiële rapportages. Hierdoor zijn we in staat om voor accuraat en actueel cijfermateriaal te zorgen. Daarmee leggen we de basis voor een voorspoedig verlopende financieringsaanvraag. De ervaring leert namelijk dat banken deze tussentijdse rapportages doorgaans accepteren.

Op basis van zijn bancaire achtergrond weet Jan van der Tuuk waar een bank of andere kredietverlener naar kijkt. Kortom, welke zekerheden men wil in ruil voor het verstrekken van een financiering en welke zaken daarvoor minder belangrijk zijn. Belangrijk is in ieder geval om vooraf al een uitsplitsing van de gewenste financiering te maken. Welke financiering is er op korte, middellange en lange termijn nodig? En: heeft u als ondernemer behoefte aan een lening of een aflosbaar krediet. Samen met u formuleren wij antwoorden op deze en andere vragen. Die gedegen aanpak resulteert in de meeste gevallen tot een succesvolle financieringsaanvraag.


Maak een afspraak »