0598 - 61 95 74

Financiële administratie

Financiële administratie

Als ondernemer beheert u alle gegevens van de inkomsten en uitgaven van uw bedrijf. Maar natuurlijk wilt u weten wat het uiteindelijke resultaat is. Hiervoor is een goede financiële administratie onmisbaar. Het stelt u in staat om te beoordelen hoe de zaken ervoor staan. Zo kunt u op tijd de juiste beslissingen nemen.

Een financiële administratie is bovendien de basis van uw belastingaangiften. Elke ondernemer is wettelijk verplicht een financiële administratie bij te houden en die in principe zeven jaar te bewaren.

Adviesbureau Jan van der Tuuk zet niet alleen uw financiële adminstratie op, maar geeft u ook periodiek inzicht in uw financiën. Zo weet u van maand tot maand wat uw liquiditeit, omzet en uitgaven zijn. Verder verwerken we uw administratie op basis van een aparte subadministratie crediteuren. Het voorkomt onder meer dat u rekeningen dubbel betaalt.

In de meeste gevallen (behalve in geval van detailhandel) zetten we ook een subadministratie debiteuren op. Hierdoor heeft u altijd volledig zicht op onbetaalde rekeningen. Het bijhouden van subadministraties heeft een belangrijk doel: een kloppende administratie, waardoor u meer uit uw onderneming haalt.

Als ondernemer kunt u ervoor kiezen om maandelijks uw financiële gegevens aan te leveren. Adviesbureau Jan van der Tuuk verwerkt die dan tot een volledige balans en verlies- en winstrekening. Op basis van de financiële adminstratie verzorgen wij ook uw aangifte omzetbelasting.

Natuurlijk wilt u steeds snel weer over uw boekhouding kunnen beschikken. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u uw financiële administratie binnen 5 werkdagen retour ontvangt. Tijdens of na het verwerken van de administratie is er contact over het oplossen van eventuele vraagposten.

Wilt u zelf uw financiële administratie verwerken? Adviesbureau Jan van der Tuuk werkt met het softwareprogramma Unit4 Accountancy. Onderdeel hiervan is de applicatie Multivers, waarmee u zelf uw financiële gegevens kunt inboeken. Ongeveer 5 procent van onze klanten maakt op dit moment van die mogelijkheid gebruik.


Maak een afspraak »